News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Ickx

#17
Ja la ner på fråga 27. Då hade den kommit med fyra olika förslag på sporter och kom med det brillianta förslaget miljonär... Jag tänkte på räserförare.
#18
Enligt CNN kommer många A380:or trafikera Heathrow. Dom tog upp lite om flygplatser också men jag kommer inte ihåg så mycket, det som sa var nog ungefär att några hade stött på lite problem då dom inte riktigt insett att A380 skulle bli verklighet så snabbt och dessutom inte kunde räkna med så stort antal. Tyvärr kunde jag inte se speciellt mycket av sändningen.

Vad är det för förändringar som krävs riktigt, är det mest förstärkningar för att klara vikten?

Vad gäller Horisontens profetsior så borde väl A380 vara mer ekonomisk ur bränslesynpunk. Jämför buss med personbil :)
#19
Jag blev lite rörd när besättningen stegade ut. Så vackert.
#20
Det låter väldigt lovande, tyvärr blir det väl samma gamla tråkiga känsla som i alla spel som bygger på ISI:s motor :-/
#21
Helt andra saker / Replying to Topic 'H
March 23, 2005, 11:01:17
Du har fel. D är för attack, tactical air control, forward air control och reconnaissance squadrons :-OO

Edit: För att förtydliga. Du hade fel därför att du var osäker, jag var säkrare på min sak så därför hade jag mest rätt även om jag hade fel.
#22
QuoteOriginally posted by Obizzz


            så är dock inte fallet :)

Joho, det tror jag visst :-(
#23
Tack för tipsen. Ska försöka få tag på några. En del discovery-grejer har man ju sett men då brukar det bara vara tekniskt kraffs som kötbullar och katapulter som visas från olika vinklar, inte hur det egentligen ser ut. Landningar och den biten är iof aldrig fel heller.

QuoteOriginally posted by Magnus
Tror han menade att sannolikheten att stolarna skulle krocka i luften då det skjuts ut separat är relativt liten, inte att det finns två stolar.

Dels det, dessutom trodde jag att de tvåsitsiga modellerna framförallt var för träning och inte för att ha en navigatör i baksist, det tror jag fortfarande ;)
#24
Helt andra saker / Hangarfartyg
March 20, 2005, 23:41:17
Finns det några trevliga filmer med hangarfartyg? Serien J.A.G. brukar visa en del bilder ibland men för sällan och för lite, vad finns det annat? Tidsperiod spelar ingen roll, andra båt och flygfilmer går nog bra det också förresten bara handlingen i huvudsak utspelar sig ovanför vattenytan :)

Jag kollade en liten, liten stund på Behind Enemy Lines tidigare ikväll men det var helt enkelt så fantastiskt dålig så det bara inte gick att se. Bara saker som tvåsitsigt F/A 18, katapultstolar som studsar mot varnadra i luften trots att dom utlösts med 5 sekunders mellanrum och massa annat gjorde den outhärdlig. När serberna beteddes sig som aporna i djungelboken blev det omöjligt att hålla fingrarna borta från strömbrytaren.