News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Assassin

#1
Allmänt / Replying to Topic 'Köpes: spel'
March 04, 2004, 17:57:27
Jag letar också efter denna expansion, så bor någon nära Lund med det så... ;)

annars finns det för 200:- inkl. frakt på denna siten: http://www.yeees.com/varer/PC/PC0087.html
#2
Nah, mina studier tar all tid iallafall så.. ;)

Fast nu har jag fixat min dator så nu ska det snart testas SP4 vilket betyder ÄNNU mindre tid.. till sånt trams som att äta å sova...:D
#3
Yup, välj ett bra datum nu så jag kan övertala en snubbe här nere att köra upp till halmstad och se Falcons underbara värld.. ;)
#4
Falcon 4.0 / Replying to Topic 'S
March 02, 2004, 16:30:16
helt OT men Frugals skrivande om sina ungar å deras upptåg hela tiden får ju en till att vilja ha egna, inte bra det. ;P
#5
Förmårrat trist...

och jag undrar verkligen om de kommer fortsätta i "hemlighet" att utveckla koden.. Atari är inget företag man sätter sig emot precis.

får helt enkelt hoppas att Atari gör det enda rätta och släpper koden till de grupper som håller på med modifiering, såsom SP4 och BMS. Hade de gjort det så hade de fått uppmärksamhet i media och Atari hade kunnat må väl av den PR de hade fått isåfall.

Fast med dagens inriktning i företag att precis ALLT ska det tjänas pengar på så har jag inte så stort hopp för det heller. Får helt enkelt nöja mig med vad vi har av falcon i nuläget.
#6
Falcon 4.0 / Replying to Topic 'SP4 ute!'
February 28, 2004, 00:10:32
Umm, vilka nya "blåa" (altså inte Mig's och dylikt) flygplan är det egentligen de lagt till i SP4? Har inte tillgång till min x86'a just nu (sitter med en iBook i skrivande stund) så kan inte se efter själv... förräns om en vecka. :/
De inkluderade inte en Gripen antar jag?
#7
Falcon 4.0 / Replying to Topic 'SP4 ute!'
February 26, 2004, 20:33:49
Mark, altså Frugal, nämnde i kommentarerna om att forumet var nere att han skulle se över servern i helgen om han hade tid, och om den var totalt havererad så visste han inte om han orkade fixa den igen. Så slutorden där var "..if it ever comes up again" eller något i den stilen. :-/
#8
Falcon 4.0 / Replying to Topic 'Mänsklig AWACS'
February 26, 2004, 20:26:53
hur fungerar det där egentligen? Ser mänskliga Awacs vilka flights som är vilka och kan dirigera planen med hjälp av ett bullseye nät eller?