Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Streaker

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Allmänt / Replying to Topic 'Äntligen...'
« on: January 23, 2003, 21:14:52 »
Min kompis skickade ett mail till Edimensional angående 2D Crosshairs.
Vi undrade om det skulle komma en 3D crosshair istället för det går inte att köra 3D med ett 2D sikte ;) ;)  Som glädjande besked fick vi att det snart skulle komma en ny stereodrivrutin som givetvis är bättre men också med ett 3D sikte inprogrammerat !!


"NOT to have a pair of 3Dgoggles is like watching television without sound  ;) "
Nja kanske inte riktigt men det är jävligt fräckt!!!

2
Allmänt / Replying to Topic 'Äntligen...'
« on: January 22, 2003, 17:33:06 »
Precis   ... JAg har också ett GF4 men det var de nya drivrutinerna 30,87 som fixade till allt. :D

3
Allmänt / Replying to Topic 'AMD XP 4000+ någon? =)'
« on: January 22, 2003, 17:31:26 »
MMM  Prometia o Vapochill e goa saker här i världen  !!! :D ;)

4
Jo min burk e ny men jag får väl ta o testa !!

5
Allmänt / Replying to Topic 'Äntligen...'
« on: January 20, 2003, 18:03:56 »
@ Dubbel0zero

Jag har också nyligen köpt ett par goggles av samma fabrikat som du.
Fick samma problem efter ett par dagar men jag kan nog säga med stor säkerhet att glasögonen inte gått sönder. Däremot var jag tvungen att ladda ner nya drivrutiner och nu fungerar de perfekt igen !!!! :D :D  Hoppas att det fixar sig men testa nya drivisar  !!!

6
MM när ni ändå är inne på detta spåret så ställer jag också en fråga ...

Jag ska nu formatera och partionera om min hd.
Jag har win XP Pro, kruxet är det att jag inet har någon floppy så jag vet inte riktigt hur jag ska bota upp datorn och hur jag ska kunna köra fdisk...

Har ni lösningen så är jag tacksam... Och jag orkar inte tar ur hårddisken och gå till en kompis... :D :-OO

7
Allmänt / Replying to Topic 'HJÄÄÄÄLP!!'
« on: January 10, 2003, 23:12:44 »
Jag har iofs inte kapat någonting på min prolle. Mina l1:or var också redan ihoplödda när jag fick den men e du säker på att du har kapat rätt bryggor så att du inte har "kortslutit" den på riktigt. Testa på någon annans dator om det funkar. ibland kan det vara så att det strular =) har varit med om det innan med en kompis. Jaja hoppas att det löser sig !!!;) ;)


Ett tips kan vara att gå in på sweclockers.com och gå in i deras forum. Där lovar jag dig att du finner någon som sitter inne med svaret!!!

8
Allmänt / Replying to Topic 'Poäng i 3DMark2001SE'
« on: January 10, 2003, 23:08:07 »
@Lupson  

Jo visst har jag klockat lite men ett hett tips för att kunna klocka MYCKET är att sätta en fläkt i sidan av burken. Den ska sitta i jämnhöjd med grafikkortet och då kunde iallafall jag klocka som faan. Har även kvar denna fläkt nu när jag har bytt till ett GF4Ti4200 och jag testade utan fläkten först. Då var minnesflänsarna och GPU asvarmt när jag hade klockat. På min Athlon idlade jag ca 50 grader innan jag satte igång fläkten. Först sänkte jag idle temperaturen till 40 grader och nu när jag kännde på flänsarna så var de inte ens varma.  :D :D  Alltså mycket kylning hjälper vldigt bra. Men man ska vara noga med att sätta fläktar på rätt ställe så att man uppnår max kylning av de små fläktarna.

Pages: [1] 2 3 ... 10