News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Björn E

#1
WWII:Online / NÃ¥gon som spelar?
October 07, 2006, 18:28:20
Jag har precis börjat 30-dagars trialen som nu finns tillgänglig för WWII online och tänkte höra om det är någon av er som spelar och känner för att visa mig runt lite i spelet?
#2
Kom igen nu, några fler borde ju kunna vara med. Även om ni inte kan sitta hela helgen, kan ni väl i alla fall vara med lite grann?
#3
Jag är med. Kan även tänka mig att vara med som del av planeringsstaben, som gammal krigsspelare har jag kanske en del att tillföra.

Björn E
bjorneriksson@gmail.com
070-2262732

En fråga bara: Kommer vi träffas i någon lokal i verkligheten under helgen eller kommer vi att sitta i våra respektive hem och spela?
#4
Jag är med...
#5
Jag spelar gärna lite ikväll om du fortfarande är sugen.
#7
Blir det något pang-pang ikväll? Håller just nu på att ladda ned moddar så att jag kan vara med, förhoppningsvis lyckas jag installera dem utan några större problem.
#8
Ärligt talat gillar jag alternativ nr 2 bättre, alternativt att LAN:et placeras i en lokal med internetanslutning så att de som inte kan ta sig dit får en chans att delta i flygandet.