News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Mikke_EAF331

#1
Tack Keycat! Det löste startproblemet, nu startar det som det ska, sen att det inte funkade klockrent för mig när jag testade nu kan bero på att jag hade andra tunga program igång samtidigt. :)
#2
Arghhhhh!!! Trodde jag skulle få spela Arma utan problem nu när nya patchen är ute (och jag blev medveten om den), men istället så har det skitit sig totalt. När jag försöker starta så händer - INGENTING!
Tittar jag i Task Manager så drar exe:n igång, men efter några sekunder stänger den bara ner sig själv, inget felmeddelande eller nånting, bara dött.

Har prövat att installera om, blir samma sak. Tar jag ut skivan och försöker starta så kommer den att klaga på att skivan inte är i spelaren, men stoppar jag in det blir det som vanligt ingenting.
#3
Grattis!

Hmm, var det inte du som opererade ögonen? :D
#4
Den var ju hur grym som helst!!! :D
#5
Jag får också ibland att NVG mörknar (men blir inte helt svart), men i mitt fall tror jag helt enkelt att det beror på att jag är för nära en ljuskälla (ex eld), går man bort från den så blir den normal efter ett litet tag. Så det ser jag inte som någon bug, däremot är funktionen totalt sett buggig, ibland funkar den, ibland inte...

Förresten, finns det någon (fungerande) motsvarighet till shift keypad- savegame som det fanns i OFP? Jag har testat den i ArmA och den ger en respons om att spelet sparats, men det verkar inte funka.
#6
QuoteOriginally posted by granQ
grafikkort?

och lite mer detaljerat vad händer, omständigheter.

6800GT, 1280x960x32, 93.71 drivisar. Ganska låga inställningar på grafiken i övrigt.
Verkar kunna hända i alla uppdrag där det är mörkt och man vill använda NVG.
Nu senast i kampanjen, NVG funkade inte när jag kom till det första nattuppdraget trots att jag hade dom med mig, gjorde några försök med uppdraget uta, men det skiter sig snabbt (förstås). Stänge, kom hit och skrev, sökte lite på andra håll. Gjorde en mindre justering av grafikinställningarna i ArmA, startade uppdraget igen och NVG funkade. Dog två gånger, när jag skulle pröva uppdraget en 3:e gång så funkar inte NVG.

QuoteDu har NVG, trycker på N och inget händer eller?

Säker på att du har Nvg "bundet" till N? Borde vara om du inte konfat om men värt dubbelkolla.

Japp, jo, jajamensan, kollat. :)

Hittade ArmA's officiella och det är visst fler som har problem med NVG.
#7
Operation Flashpoint / ARMA / ArmA problem
April 03, 2007, 12:17:01
Jag köpte ArmA för några veckor sen, men har inte spelat så mycket än, delvis pga problem jag har, tänkte höra om någon annan här har stött på dom och har samma problem.

Det första, som måste vara en riktig bug, är att NVG (Nightvision goggles) inte fungerar hela tiden, snarare ett undantag om jag får dom att funka. Jag vet att jag har dom med mig som min utrustning när jag försöker använda dom, men det funkar vare sig att trycka n eller att scrolla fram dom. Kikare funkar varje gång, och NVG borde funka på samma sätt, men det gör dom inte.

Sen har jag haft problem med att få en vettig inställning på musen också, har dragit ner känsligheten på absolut minimum och nu funkar det acceptabelt, men långt ifrån lika bra som det brukade funka i OFP och de flesta andra spel. Verkar som accelerationen av musen blir våldsamt överdrigen i ArmA, vilket gör det ruskigt svårt att sikta snabbt.

Ja, jag kör förresten 1.05.

Tips?
#8
Köpte ArmA i torsdags, uppdaterade i lördags. Efter uppdatering av grafikdrivisarna till mitt 6800-kort verkar det mesta funka bättre (kan bero på att jag slagit av FSAA för ArmA också), men jag har problem med att texturerna ibland inte vill ladda. Någon fler som har problem med det?
Lite högre framerate skulle väl inte heller skada, har inte kollat vad jag ligger på, men det känns som jag ligger på nedre gränsen för att det ska flyta riktigt bra.