Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Slammer87th

Pages: [1] 2 3 ... 24
1
Aktiviteter / LAN / Re: Falcon BMS LAN Halmstad 2012 - ORDER
« on: March 27, 2012, 19:29:32 »
Har precis "bränt" två helger på eget fun (skidor i zermatt) så att lägga hela påskhelgen på lan funkar inte för mig  :(  Jag går dessutom på beredskap på morgonen annandag påsk så sorry boys nogo för mig!

Blir det sensommar/hösten och vettig framförhållning så är jag på!

2
Helt andra saker / MC-mässa - På två hjul
« on: January 29, 2012, 19:38:10 »
Knallar runt på MC-mässan i götet och vem springer man på om inte Dubbel0zero med sällskap :) Många läckra hojar var det på mässan och suget på en ny tvåhjuling blir inte direkt mindre av sånadär "inspirationsresor"! På kvällen West Side Story på Göteborgsoperan - fascinerande och samtidigt tragiskt med tanke på att den skrevs 1957 och storyn med segregation, gängbråk och meningslöst våld är lika aktuellt som om den var skriven idag  :( 

3
Aktiviteter / LAN / Re: Intressekoll - Halmstad Falcon BMS LAN
« on: January 27, 2012, 10:41:49 »
Vi har väl aldrig tidigare haft tillgång till bättre simulatorer och mer potenta datorer än idag! ...å andra sidan kommer dom ju att vara ändå bättre imorgon  ;)  Skall det kunna planeras något i Halmstad så behöver vi input från någon av grabbarna med rätt kontakter här (läs FMHS)  8)

Om Halmstad LAN är förknippat med absolut krav på värdig efterföljare till Gudrun så är ju risken att vi kan få vänta väldigt länge, dessutom är jag rädd att framförhållningen blir väl kort även med gällande rutiner för vädervarningar  ;D

4
Humor! / Re: Fartränder i kalsongerna
« on: January 19, 2012, 14:08:44 »
Herrejävlarns vilken fart den kommer med... =O Inte konstigt att den kinetiska kraften kombinerat med 150 kg sprängmedel orsakar stora skador i målet.

Ja det får till hårda grabbar för att rida in den missilen...  ;)


5
Falcon 4.0 / Re: LAN report från BAx & Slammer
« on: November 04, 2011, 22:31:43 »
Nytt 87th LAN in progress!  Bra missions så skarpt vi hinner under fyra dagar! Tänk vad man kan åstadkomma med BMS, nya IVC och ett gäng dedikerade Falconnördar... Satan i gatan va kul det här är  ;D (Bax & Control u guys are missed! gubbarna hälsar!)

6
Ta det lugnt boys! Jag tycker vi har haft för trevligt tillsammans för att börja bli småkinkiga mot varandra nu! Jag förstår frustrationen och det ligger givetvis en hel del i vad som uttrycks men tonen blev lite tråkig!

Bra initiativ av Rivvern även om det inte blev tillräcklig respons nu! För egen del så har jag ett 87th LAN i november och kände att det blev lite för tätt för att jag skulle vara på men det kunde jag gott skrivit ett par rader om!

Jag tror fortfarande att det finns möjlighet med god framförhållning! Kanske det går att reta igång Halmstadgänget igen om det går att komma in på FMHS !?

//slammer

7
Falcon 4.0 / Re: F4:AF NoSiG nugget flight ikväll?
« on: September 15, 2011, 18:11:22 »
Skall jag börja flyga F 4 igen får jag nog starta i 1;a klass för att klara mig.   ;D

Never forget the aircraft you are flying is built by the lowest bidder... mao ingen första klass - trångt och dj..., stolen går inte att fälla och ingen pr0n i monitorerna... annars är det riktigt kul   ;D

Skulle du inte komma igång så kan du alltid använda energin till att planera LAN istället ;)

Cheers

8
Falcon 4.0 / Re: BMS 4.32
« on: September 14, 2011, 11:00:01 »
Lufttankning får tre försök till, sen avinstallerar jag BMS.
 :-[

Det är bara att hänga i Oden ;)




Pages: [1] 2 3 ... 24