Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - TexMurphy

Pages: [1] 2 3
1
Strike Fighters / Replying to Topic 'Thirdwire släpper ny patch'
« on: October 19, 2006, 17:31:39 »
Sant använder WOE kartan... dock så finns det en grym EU karta EAW till SFP1...

Korea kampanjen är nog min favo.... är inte så jätte förtjust i missiler och elektronik...

Dock så måste man ju hålla sig BORTA från proppar i SFP1 serien... brrrr.... hemskt...

Tex

2
Strike Fighters / Replying to Topic 'Thirdwire släpper ny patch'
« on: October 18, 2006, 14:03:52 »
http://www.column5.us/natof.shtml

2an är på g och lägger till fler nationer, fler plan och fler skvadroner till dom tre befintliga kampanjerna.

Fördelen är att den är jätte lätt att patcha. Install program som gör allt åt dig.

Nackdelen är att den är inte helt bra ihop med dom stora vapen moddarna som finns. Har man någon av dom installerad så gör man bäst i att kopiera sin weapons katalog och sen kopiera tillbaka den.

Dessutom så har det givits önskemålen om svenska och norska skvadroner noterats och kan komma med i kommande (3 eller senare) releaser.

Tex

3
Strike Fighters / Replying to Topic 'Thirdwire släpper ny patch'
« on: October 17, 2006, 17:42:29 »
Quote
Originally posted by Subroc
med dagens mått mätt 2/5


Visst spelet är gammalt och absolut inte ett spel i samma genre som Falcon 4.0. Det utger sig inte heller för att vara det. Var man drar gränsen mellan Arkad och Sim är personligt. Tycker man att allt som är mindre realistiskt än Falcon 4.0 så visst det är ett Arkad spel.

Skall vi dock vara ärliga och säga att Falcon 4.0 är hardcore sim och Ace Combat 5.0 är ett rent arkad lir då hamnar väl SFP1/WoV/WoE serien någonstans på Sim light.

Tillbaka till ålrdern... "med dagens mått"... vad är det i flygsimulator världen? Vår guld era var får hur längesen 8, 10 år sen? Visst visst Falcon 4.0 AF, IL2 serien, Lomac, Aces High och WW2 Online är några nyare sims. Är det dessa som du mäter dagens mått med?

Visst grafiken har gått framåt, multiplayer har gått framåt om man väljer att ignorera det faktum att AW kom på windows 96 men fanns online redan 86.

Simulerings precissionen har inte gått frammåt så där jätte mycke speciellt inte på Jet simmarna.

Tycker att WoE är ett kul offline lir. Faktiskt ett av dom mest underhållande offline liren. Jag lirar det när jag inte riktigt är mentalt på top att flyga online i Aces High och behöver något att vara ner med.

Dessutom så får man väldigt mycke lir för pengarna tycker jag då floran av modar är gigantisk.

Tips är att installera NATO packen och sen att själv moda in Draken plan i 1979 kampanjen. Väldigt enkelt gjort. Har inte orkat skinna mig Danska draken men har lagt till dom med svenska skins. Får väl sätta mig en dag och göra danska skinns.

Som sagt för att vara offline och jet sim (propar rockar) så är detta ett underhållande och prisvärt lir.

Tex

4
Är ingen stor RPG fan men Oblivion rockar fett....

Växlar tempo väldigt bra... städerna har olika känsla, landsbyggden har sina faror men är generellt vacker och lugn... grottorna är små läskiga och oblivion är super läskigt...

Dessutom så finns det massa bra mods... bland annat en som ändrar hur svåra motståndarna på dom olika ställena är... default så följer dom din utveckling vilket ger en skum kännsla eftersom stads vakterna iförhållande till dig alltid är mycke bättre? Vad skall man då med en hjälte till, fan gå ut och gör jobbet själva om ni är så jäkla bra... Med den moden är det istället så att vakterna är halv bra.. bättre än dig i början och sen sämre... fienden följer inte din utveckling så dom som är svåra i början och tvingar dig att fly ur en grotta är lätta när du blivit bättre...

Tex

5
Någon som vet om det finns någon "svensk kampanj" alternativt en svensk karta och om det finns fler svenska objekt än draken o tunnan (vagnar, båtar, ect)?

Tex

6
På tal om VK1 o VK2 plan.... hur är det med vridmoment i SFP1 flygmotorn... med eller inte?

Jag har funderat på att ladda ner några lite äldre plan men skulle jag göra det men finns inte vrid med så är det ju lönlöst att flyga propar...

Tex

7
Strike Fighters / Replying to Topic 'Lansen'
« on: February 07, 2006, 17:29:00 »
Va synd... hade verkligen sett fram emot det...

Får jag fråga vad "Nauwas simulator" är förnågot?

Tex

8
Tack för förklaringen.

För mig så behöver inte en sim vara tok detaljerad för att vara bra. Det behöver inte vara Falcon´s detalj nivå. Det viktigaste är att känslan är bra modellerad. Till stor del tycker jag som sagt att den är det.

Dock har jag en fråga till och det är om kannon utvecklingen från 1945 till 1960+. Är det så att det var en hög utveckling på kannonerna under dessa åren? För jämnför man med även de bästa kannonerna i WW2 eran, 20mm hispanno, så känns kannonerna i SFP1 som laser strålar och deras sprängkraft känns som kärnvapen.

Ligger man 0.2-0.5 nm bakom ett bombplan så är det verkligen bara att sikta rakt på som gäller. Behöver inte ta gravitationen i beräkning då avståndet stiger. Detta kan ha med två faktorer att göra att kannonerna på 60 talet hade grymt mycke högre mynnings hastighet och/eller att projektilerna var mycke lättare. Eller då att det är väldigt arkad modellerat. Vore kul att veta om du vet något på ämnet.

Vidare så känns sprängkraften i det närmaste extrem. Flyger jag tunnan som har fyra kannoner så räcker det att jag andas på ett bombplan eller än värre en pansarvagn och det säger BOOOOM. Åter igen så kan utvecklingen rent tekniskt gått fort fram och sprängkraften skall vara högre. Stämmer det eller är det över modellerat?

Men som sagt generellt så känns det som en trevlig simulator i en tids era som känns kul för min del.

Tex

Pages: [1] 2 3