News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - BEQ

#1
OM det nu skulle bli ett LAN i Halmstad i höst kan jag nog vara med för första gången eftersom jag ska häcka där under hösten, så ge fan i att lägga LAN:et någon annanstans nu och inte heller första helgen i september.  ;)
#2
Fick svar från BBB att de inte hunnit uppgradera än. Kass eftersom de först sa att de uppgraderat under v 52. På min BBB-sida står det 100 MBit. Nu vet de inte när det blir av eftersom de har fullt upp i hela landet.
#3
Grattis i alla fall!
#4
Ja, fy fan vad vi garvade när någon skrek det där om "fest"en till mig i stridsvagen! :D Det är nog det roligaste jag har gjort/upplevt i BF2.

Såg förresten att Euro Force har en hemsida nu.
#5
:D   Det kommer senare
#6
Nej, får max 10 MBit/s oavsett antal överföringar. Har nu kontrollerat min utrustning (kort/kablage/router) och där finns ingen strypning. Till sist körde jag den gamla hederliga metoden: Kopplade förbi routern och rätt in i väggen. Enligt Windows är jag då ansluten till nätverket med 10 MBit/s. Var är mina utlovade 100 MBit/s eller i alla fall >10 MBit/s? Har skrivit till BBB nu och det blir spännande att se vad de svarar...
#7
Har ett gigabit-kapabelt nätverkskort.
#8
Har BBB 100 MBit, men ändå får jag inte högre överföringshastighet än när jag hade 10 MBit. Någon som vet varför? Har de någon strypning?