News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - simon

#1
Jag är alltid med på att kriga med tanksen! Ge mig bara plats och tid (såfort jag fått hem spelet... :P )
#2
Sådär, äntligen fått tummen ur att införskaffa Sb Pro PE!

Var kan man tanka hem patchar och dylikt?

Vilka addons måste man tanka hem för att maximera sin 122/9040-upplevelse?
#3
Jag har sett bilder på ett inte speciellt välmående drivaggregat som gått sönder av snällare behandling med isfläck, än vad som som syns på filmen det länkas till.

"Såg ut att vara" är väl knappast ett underlag jag skulle vilja ha när jag ger mig ut och ut och leker med ~60 miljoner skattekronor.

Motorns varvtal är något jag också reagerade på, men tyvärr glömde att ta upp.

Jag är väl fortfarande mest chockad över att befälen tillåter att sådant här sker, och verkar ha överseende med det. Det är en helt annan kultur och inställning till verksamheten än vad jag är van vid.
#4
Jag är väl bara bitter över att våra befäl inte var lika slappa och överseende som de verkar vara på I19. Min förare spann loss lite på en isfläck garageplan i våras och fick megadunderutskällning av närmaste löjtnant.

ft:

Hade något utav banden fått minsta grepp i det läget hade det varit Bandkrängningen Allan och drivkransar/slutväxlar hade flugit åt helvete. En stridsvagns drivsystem är inte gjort för att glida runt i tangentens riktning med fullt spinnande band. Han hade lika gärna kunnat flyga rakt in i garagebyggnaden om det hade velat sig illa.
#5
Mina båda personligheter får uttala sig!

Tråkmånsen: Livsfarligt och vansinnigt. Kunde slutat med ett gäng brutna lemmar, en sönderkraschad garagebyggnad och ett gäng förstörda bandplattor och slutväxlar (= inte vidare billigt). Att drifta kontrollerat med en bil är något som kräver en viss erfarenhet för att göra det bra. Att drifta med en stridsvagn är inte bara ansvarslöst och hånande mot skattebetalarna, det är även ett sätt att få din tjänstgöring så gott som avbruten och dig och dina kamrater kanske dödligt skadade. Inge kul alls att se, jag blir fan arg. Jag förstår inte att jag verkar vara ensam om att tycka att den här filmen är helt uppåt väggarna fel.


Roliga killen: Ser skitkul ut, hade varit häftigt att sitt i tornet där!
#6
QuoteOriginally posted by BloM
Föresten är de nån som vet vart man kan få tag på såna hjälmar som svenska Stridsvagnsförare och dem som sitter i typ elddirigerings"grejer" :P

Finns inte att köpa lagligt, men någon gång per år kan det dyka upp en på sidor som tradera, motsv. Det kommer bli det dyraste headsetet du någonsin har/kommer att köpa. Särskilt bekvämt är det inte heller, samt kräver en del ombyggnation.

Have fun.
#7
Väldigt gärna!

Hur ser Revingehedkartan ut, i förhållande till verkligheten?
#8
2 Frågor:

1. Hur går det med 122:ans interiör?

2. Vilka svenska övningsfält finns med, och är de något sånär verklighetsanpassade?

:)