News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - loke

#1
QuoteOriginally posted by Maverix


            Perfekt looke, du är given för att "vakta" "BARCPÃ,´a" medan vi andra vilar upp oss:D :D :)  

OK, tack så mycket :-)  Jag skall kontrollera med frugan och se hur det ser ut, men jag kan säga att om jag är med så har jag tid på förmiddagen Singapore-tid, vilket borde innebära fram till 6 på morgonen er tid (eller några timmar till). Sedan kan det finnas tid senare för mig, men det får vi se.

Det skulle alltså innebära att jag skulle få flyga en del uppdrag själv, när förmodligen de flesta av italiernarna sover.
#2
Jag är intresserad men kan inte lämna besked riktigt ännu. Dock så är jag ju i en tidszon som är 6 timmer före er, och frågan är om det påverkar. Jag kommer hur som helst att vara mer tillgänglig att flyga mycket tidig morgon svensk tid. Frågan är hur många andra som är uppe den tiden.
#3
QuoteOriginally posted by Horizon                Länk till siten där man kan beställa F4AF? Jag orkar inte läsa genom alla trådarna. :)  Såg precis ett program på Discovery där de jämförde Sopwith Camel med Fokker DR.1 och jag blev så hemskans sugen på att köra lite Falcon igen. :)

Här beställde jag min: http://www.graphsim.com/
#4
QuoteOriginally posted by KeyCat                Kommer inte ihåg när någon äntligen fixade "funky chicken" men tror faktiskt den var med upp till SP2.x... Ja ja bara den är borta i F4:AF för den var en riktig glädjedödare!  LOL @ Jotte  /Christer (a.k.a KeyCat)  

Nej. Den fixades redan på eTeam-tiden. Jag minns, eftersom implementationen var min idé. :-)
#5
QuoteOriginally posted by RedOne                Lite regn har ingen data dött av  :p   Ännu:-OO

Jo. Min. Jag blev tvungen att byta skärm på min laptop. Lyckligtvis gick det på garantin.
#6
Man kan ju alltid välja alternativa flighter via ATO. Dock så är det ju svårare att få en översikt över vilka flighter som de andra baserna har.
#7
QuoteOriginally posted by Justin Case                Loke, läste va du skrev om BF2, verkar som om du och jag har nåt gemensamt.  Jag har suttit på NOSIGs TS två dar i streck nu och väntat på nån som vill spela F4:AF...inte så kul att lyssna på BF2 gänget :-Z

Om du kopplar upp din IRC-klient på irc.gamesurge.net och joinar #simulations eller #falcon4 så hänger jag och andra f4af-spelare där. Förresten så är det en del på #lomac (namnet på kanalen har inte så mycket med deltagarna att göra).
#8
QuoteOriginally posted by KeyCat                Då minns vi lite olika ;)   Har bestämt för mig att "Bubble Slider" fixen kom innan källkoden fanns tillgänglig men jag kan givetvis ha fel...  Hur som helst... Jag menar inte att det bara är "grabbarna" i LP som fixat Falcon 4.0 till det vi har idag utan MPS/Hasbro/Atari och vi andra har många många fler att tacka (iBeta/RP-gänget, eRazor, SP-gänget, FF-gänget, BMS-gänget etc. för att nämna några...) men de som är inblandade i LP tillhörde definitivt toppskiktet av F4-hackare/fixare vilket förhoppningsvis borgar för en ljus framtid...  /Christer (a.k.a KeyCat)  

När bubble slider-fixen kom vet jag inte. Dock så är det så att i stort sett alla fixar som gjordes så hade källkoden använts.

Apropå ljus framtid... Skall det bli någon flyg-aktivitet? :-)