News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Moje

#1
Vy låst rakt upp i himlen låter som USB-joystick problemet.
Du behöver minst version 1.4.6x eller 1.4.7x om du har ett Radeon-kort.
Jag rekommenderar starkt den senaste moddade versionen (med en massa godis)
Läs och hämta grejerna på Gotcha's site:
http://home.planet.nl/~jette073/gotcha/
#2
Jag kan nog inte bidra med en installationspack, men "matsedeln" ser nog ut ungefär så här:
eech
eech1.4.1c
eeahmaps från werewolf's ftp: http://hoxdna.org/eech/files/ (detta gör att ni kan använda eeah-camp's utan att installera eeah först :D
Superpatch2 från werewolf's ftp
De två texture-pack'sen från Gotcha's site: http://home.planet.nl/~jette073/gotcha/

Senaste versionen, 1.6.2w1t3 -MP-delen ändrad jämfört med den version som finns hos Gotcha.
1.6.2w1t3 finns här: http://web.telia.com/~u49009324/www/cohokum.rar
#3
Evigheter se'n nå't hände på eech-fronten här va?
Beträffande eech har det hänt massor. Troligen (?) har Jabberwock (Polen) lyckats fixa MP-koden så den är skaplig, vi har åtminstånde kört ett par dygn tvärs över atlanten :). Gotcha (Holländare) har "knäckt" terränggrafiken och två snubbar sliter häcken av sig med att gör högkvalitativ terräng-grafik.
Källkoden finns numer i två "repositories", en som är tämligen aktiv på en server i Europa och så den ursprungliga på Nya Zeeland.
Koduppdateringar går till Europa-servern, men jag har lovat att hålla NZ-servern uppdaterad så vi inte förlorar historien.

Är jag "av banan" så säg till, annars tänkte jag försöka väcka intresset för en odödlig heli-sim -det finns ingen bättre......
#4
Allmänt / Replying to Topic 'AGP 1x mot 4x'
January 18, 2003, 22:28:52
Det kan nog stämma att du märker skillnad mellan 1x och 4x (eller 2x)
Det finns en hel del testat, rapporterat och diksuterat på nätet i olkia forum. En del blir gråhåriga för att de inte lyckas få 4x att fungera stabilt, men 2x går "rock-solid". De flesta (alla jag sett) svaren säger att det skiljer ytterst marginellt mellan 2x och 4x, dvs får du 40 FPS med 2x stabilt så blir det mindre än 45 FPS vid 4x och instabilt.
Kolla ex.vis på http://forums.viaarena.com/categories.cfm?catid=6 där finns det otaliga posts om försöken att "nå" 4x med VIAs chip och nVidias kort. Alla svar går ut på att det är marginellt, likaså om du lyckas med "Fast-writes enabled" eller inte.