News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Björn E

#1
WWII:Online / NÃ¥gon som spelar?
October 07, 2006, 18:28:20
Jag har precis börjat 30-dagars trialen som nu finns tillgänglig för WWII online och tänkte höra om det är någon av er som spelar och känner för att visa mig runt lite i spelet?
#2
Har någon här några tips på bra coop scenarion/kampanjer för 2-4 spelare till IL-2 4.04m?
#3
IL-2 / CoD / BoS / Hangarfartyg
March 16, 2006, 21:28:26
Jag har precis påbörjat min första IL-2 kampanj, jag kör Wake Island som japan. Spelade precis första uppdraget och fick lite problem med landningen. Har aldrig landat på hangarfartyg förut men jag trodde att man bara behövde fälla ned arrestor hooken och landa som på en vanlig flygplats. Fel. Jag gjorde en perfekt (nåja) inflygning och satte ned kärran utan studs på hangarfartygets akter, men gled av någon anledning ned i vattnet utan att fånga någon av vajrarna trots att jag rullade över 4-5 stycken. Vad gjorde jag för fel?

#4
Falcon 4.0 / F4AF Online frågor
February 25, 2006, 19:25:44
Hej!

I vanliga fall har jag snabbt internet, men nu har jag laddat ned lite för mycket och min internetleverantör har därför temporärt dragit ned hastigheten. Eftersom jag inte vill ställa till problem för andra på servern tänkte jag höra om ni har satt någon minimumhastighet för att få ansluta till er Falcon-server.

En till fråga: Vad har ni för inställningar på servern? Jag kör med 100% realism offline med träd avstängda och smart scaling på. Påverkar det servern på något sätt om klienten har andra inställningar?
#5
Helt andra saker / Ny här
February 25, 2006, 17:33:51
Hej!

Jag är ny här på forumet och tänkte presentera mig.

Jag heter Björn Eriksson och är 21 år gammal, bor i Umeå. Har letat runt ett bra tag på nätet efter svenska simulatorpiloter utan framgång, men snubblade över den här sidan när jag letade efter något helt annat. Jag flyger mest Falcon 4 AF och MiG Alley, men har även IL-2, LOMAC och BoB2 på hårddisken, samt Longbow 2 och Strike Fighters på väg hit med posten.

Har hittills inte vågat mig ut på nätet, främst pga min tendens att flyga in i olämpliga föremål, men förhoppningsvis finns det några här som spelar Falcon 4 AF online som vågar ta mig med på en flygtur.

Mvh
Björn Eriksson