Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Brat

Pages: [1] 2 3 4
1
Helt andra saker / Det kraschade Hercules-planet...
« on: March 18, 2012, 06:00:37 »
Jag hoppas för alla inblandade, piloter, militära beslutsfattare mm att det var fel på planet, att de inte skulle bevisa något genom att flyga söder om den kortaste vägen mellan flygplatserna, att de inte skulle bevisa att man kan lågsniffa under dåliga väderförhållanden, att man inte tog vägen över sveriges högsta berg bara för att impa på någon i besättningen? Var tanken att man skulle flyga under radarn kan jag inte förstå vägvalet med passage av den högsta punkt man hittar!? Jag lider med alla som inte var delaktiga i beslutet...

2
Flygplankort - Media / Lågsniff
« on: February 18, 2012, 14:49:53 »

3
http://www.idg.se/2.1085/1.424514/sa-flyger-du-trafikflygplan---del-1  Kan ju vara kul att få kommentarer från våra experter här, mycket trevlig läsning, och mer ska komma! Nästan så man undrar om inte skribenten är en av våra pseudonymer här?

4
Microsoft flight simulator / FSX gold med accelerator pack...
« on: May 28, 2011, 20:03:54 »
Kort fråga, måste man ha någon av DVD-skivorna i spelaren under tiden man kör spelet?

5
Flygplankort - Media / Tu-154 vinglar omkring!
« on: May 12, 2011, 20:32:21 »
Om ni sett filmen som Aftonbladet visar Kallad :Piloten tappar kontrollen - totalt! Så kan jag meddela att jag såg denna för ett par veckor sedan och har fårr förklarat för mig att planet stått på marken i 10 år, detta var premiärflygningen efter genomgången och strax efter start tappar han möjligheten att styra skev och höjdroder, han lyckas med bara motorer och roder få ned planet på marken, en bragd. Jag tror att den vobblande rörelsen beror på att han endast använder roder för att svänga, ingen lätt uppgift, han måste ha kompenserat med motorerna så gott det gick, men som sagt, snyggt gjort! :police:

7
Allmänt / Annat ljud i skällan
« on: September 04, 2009, 22:50:41 »
Har i kväll märkt att min gamla trotjänare C:/ börjar bli till åren och ändrat ljud vid läsning, den har enligt SpeedFan 4.38 gått nära på 5 år ( i driftstimmar alltså) och det är nog dags för en ersättare om man ska fortsätta med denna gamla men uppgraderade dator. Nu infaller sig frågan, finns det något enkelt sätt att klona min gamla så det bara är att sätta i den nya och fortsätta som om inget hänt? Jag har redan en DVD-spelare på D:/ och DVD-brännare på E:/ samt någon kortläsare, så min andra hårddisk ligger på G:/ Hårddiskarna är placerade på samma IDE kable och DVD historierna på den andra så inga är lediga. Ett alternativ vore ju att sätta in en SATA 1 disk då jag har ett sånt PCI-kort, men går denna då att få som C:/ och kommer datorn att kunna starta från den disken? Många frågor, skulle vilja ha lite experthjälp och här finns ju en del! Jag har inte plats att kopiera C helt på G då de är på 80 resp 160Gb båda relativt fulla, nog ska man väl kunna skaffa en större C och ändå få över allt utan problem? Behöver passa på så länge IDE finns att köpa! Jag vill helst inte tappa eller bli tvungen att installera om något, då t.ex mail finns bakåt ändå från 1996.

8
Allmänt / Skrivarproblem
« on: June 25, 2009, 12:51:30 »
Känner ni till någon lösning för att ansluta en dator med Vista till en annan dators skrivare som är utdelad, då datorn med skrivaren har XP?



Pages: [1] 2 3 4