Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - TexMurphy

Pages: [1]
1
Strike Fighters / Inte så tokigt faktiskt... men...
« on: February 07, 2006, 10:35:19 »
Hittade en kopia som låg och skräpade på Tradition så var tvungen att städa lite åt dom...

Blev faktiskt rätt positivt överraskad... speciellt när jag laddat ner alla mod flygplan och Euro 1962 kampanjen.

60tal funkar bra för mig då det fortfarande är mycke flygande och rätt lite elektronik. Nutids simulatorer är ju mer elektronik än flygande...

Dock så tycker jag att flyg modellen känns rätt så mycke arkad även på högsta svårighets inställningarna på bådet flygmodellen och på vapen modellen. Pansarvagnar poppar väldigt lätt, samma med flygplanen.

Sen så känns rodret väldigt konstigt. Detta kan vara pga att jag är van vid WW2 plan. Jag vet att roder utslag ger både en "yaw" effect och en roll effekt. Men här så känns det som roderutslaget ger mer roll än yaw vid minsta lilla roder utslag.

Vore kul att höra med er som kan jet flygplan bättre än mig om detta verkligen är så. En logisk förklaring skulle kunna vara att många jet flygplan faktiskt har störe ving belastning än WW2 planen. Altså är tyngre i förhållande till ving ytan. Mindre ving yta borde kunna göra att rollen kommer snabbare vid roder utslag.

Tex.

2
Övriga/Gamla godingar / Stalins fourth
« on: February 03, 2006, 21:11:00 »
Stalins fourth är ett historiskt event som kommer att utspelas i Aces High 2. Eventen brukar ha ca 100-200 deltagare online samtidigt.

Läs mer på event sidan

http://ahevents.org/site/component/option,com_staticxt/Itemid,91/

Trailers

http://www.kesalesket.net/stalin/video/stalins_fourth_video01.wmv
http://www.kesalesket.net/stalin/video/stalins_fourth_video02.wmv

Tex

3
Aktiviteter / LAN / LAN på aeroseum i gbg..
« on: February 03, 2006, 13:19:03 »
Tjenare,

Jag är rätt ny till dessa forumen men jag är som ni en stor sim fantast. Jag vet att ni planerar ett lan i halmstad. Dock efter som jag inte flyger il2 utan ah2 så känns det inte så där jätte lockande att åka till ett lan och vara den ende som spelar ett spel.

Däremot om ni skulle ha ett lan i göteborg och på aeroseum så skulle jag vara tok på. Tycker att aeroseum är det mest givna stället man kan hitta för att ha ett lan på. Jag vet inte om dom går med på det men man kan ju alltid fråga. Sen så inviger dom inte officiellt förän i december men jag tror nog det kanske skulle gå att ordna något innan dess med dom ändå.

Bara en ide som jag hade uppskattat väldigt mycke.

Tex.

5
Övriga/Gamla godingar / Tjena... AH2 någon?
« on: October 11, 2004, 13:27:30 »
Tjenare.

Undrar om det är någon i NOSIG som flyger Aces High?

Själv spenderar jag 90% av min flyg tid i Aces High och övriga 10% i Il-2.

Tänkte se mig omkring bland de svenska virtuella skvadroner som finns om någon flyger just AH.

Tex

Pages: [1]