Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - S_Z

Pages: [1]
1
DCS / Flaming cliffs / Otroligt imponerande formationsflygning
« on: April 08, 2005, 14:53:35 »
Såg den här länken borta hos Frugals (i Falcon4 forumet konstigt nog...), kanske inte är ny men om nån inte sett den så:

80 Mb stor video

2
DCS / Flaming cliffs / Nya Lock-On sidan har öppnat
« on: November 04, 2004, 22:42:19 »
Finns här för de som är intresserade, en hel del trevlig information: http://lockon.ru/index.php?lang=en
Ser klart fram emot den här expansionen. Även om bara su-25:orna använder den avancerade flygmodellen så verkar alla ryska plan fått sig en liten uppgradering till att ha mer autentiska radar system och sånt skoj. Bryr mig inte så mycket att det bara är de bara jobbat med de ryska planen för de är de jag flyger mest i alla fall men för de som bara flyger de amerikanska så ger denna expansion kanske inte så mycket.

3
DCS / Flaming cliffs / Lock-On v1.1 Videos
« on: October 11, 2004, 18:23:10 »
Har ni sett de här videorna från v1.1, ser riktigt bra ut! Jag önskar att Lock-On hade haft den här fysiken redan från början: http://forum.lockon.ru/viewtopic.php?t=1985
Synd bara att inte alla planen verkar få denna nya fysik.

4
Riktigt läckert måste jag säga!

länk

edit: vete fan varför "länk" blev så konstig :D

5
Köpes och säljes / Falcon 4 köpes...
« on: February 20, 2004, 21:00:17 »
Någon som har ett Falcon 4 ex liggandes och samlar damm? Hade tänkt vänta på Falcon 4 Gold men det känns som det kan ta evigheter innan det blir klart så jag försöker få tag på ”vanliga” Falcon 4 så länge.
Det var ingen lätt uppgift direkt, budgetvarianten säljs inte längre i butiker och de flesta exemplar som säljs på ebay är ”UK only” (vill inte köpa ifrån USA):-(

Pages: [1]