News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - brydling

#1
Falcon 4.0 / SEAD-uppdrag
August 13, 2006, 16:56:29
Hej!

Jag har alltid samma problem när jag flyger SEAD-strikes. Hur ska jag veta vad som, bland allt klutter på markradarn, är mina mål? När man bombar en byggnad eller så så ligger ju oftast waypointen mitt på målet, så då är det ju liksom inga problem. Men när jag flyger SEAD så lyckas jag aldrig med mina bombningar. Bara om jag flyger förbi en gång först och sen kommer tillbaka med CCIP så kan jag lyckas, men det slutar ju 90% av gångerna i katastrof. Dessutom, när jag väl får bomberna på målet, så förstör jag oftast nästan ingenting även fast jag får bomberna mitt på platsen. T ex en sån där skog med cirklar i. Jag brukar ställa in mina bomber på 3 release pulses, 1 bomb i taget och 500 fot mellan, övriga inställningar lämnar jag oförändrade. Jag använder MK-20D eller CBU-97 SFW. När man ser att de AI-kontrollerade flygplanen förstör 3-4 fordon med varje bomb och man själv tar ett fordon med varje om man har tur så blir man ju lite less.. :)

/Niclas
#2
Falcon 4.0 / TFR i F4:AF
June 01, 2006, 10:37:50
Hej!

Det är så att när jag går till TFR-sidan på MFD:n så står det alltid TFR OFF. Vad är det för fel? Jag har kollat både SP3- och F4:AF-manualen.

/Niclas
#3
Falcon 4.0 / Läsning?
December 27, 2004, 12:51:21
Hej!

Jag är ganska ny på det här med Falcon men väldigt hemma på flygsimulatorer i övrigt.
Jag har installerat allting enligt er NOSIG standard och nu undrar jag, vad ska man läsa?
Jag har Falcon-manualen i pdf-format och jag har alla andra manualer till SP3, 4, BMS osv.
Ska man läsa rubbet? Det lär ju vara ganska onödigt att läsa HELA Falcon-manualen eftersom väldigt mycket är uppdaterat i och med SP4? Vad kan man hoppa över och vad kan man inte hoppa över?

/Niclas
#4
Falcon 4.0 / Hjälp
September 13, 2003, 22:00:06
Tja. Jag har nyss börjat spela Falcon 4.0. Är sen gammalt erfaren med flygspel, men Falcon är väldigt speciellt har jag upptäckt, så jag förstår inte mycket av det alls. Jag har nyss lärt mig lite navigation och CCIP bombning och att låsa på mål och diverse radarinställningar. Nu behöver jag hjälp med en sak:

Det händer alltför ofta att man ska flyga jättesakta till en waypoint, så jag drar ner gasen till lägsta och lägger i full luftbroms, men flygplanet flyger i alla fall för fort. Måste man "trimma ner" motorn på något vis, ändra bränsletillförsel å sånt, eller hur gör man? Det blir lite problem när jag måste landa i över 300 knop :)