Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Ickx

Pages: [1]
1
Helt andra saker / Hangarfartyg
« on: March 20, 2005, 23:41:17 »
Finns det några trevliga filmer med hangarfartyg? Serien J.A.G. brukar visa en del bilder ibland men för sällan och för lite, vad finns det annat? Tidsperiod spelar ingen roll, andra båt och flygfilmer går nog bra det också förresten bara handlingen i huvudsak utspelar sig ovanför vattenytan :)

Jag kollade en liten, liten stund på Behind Enemy Lines tidigare ikväll men det var helt enkelt så fantastiskt dålig så det bara inte gick att se. Bara saker som tvåsitsigt F/A 18, katapultstolar som studsar mot varnadra i luften trots att dom utlösts med 5 sekunders mellanrum och massa annat gjorde den outhärdlig. När serberna beteddes sig som aporna i djungelboken blev det omöjligt att hålla fingrarna borta från strömbrytaren.

2
Övriga/Gamla godingar / Bilsimmar
« on: May 14, 2004, 23:00:17 »
En tråd om godingar för dom som gillar att simma med gummit på backen. Egentligen ett svar på Obizzz inlägg i den där vi berättar om oss själva. Vågar inte svara där när Gud kom och lade sig i.

Quote
Originally posted by Obizzz


eftersom du gillar realistiska bilspel så vill jag rekommendera live for speed ett demo kan laddas ner på www.liveforspeed.net

detta  kan sedan registreras för £12 så får man tillgång till fler bilar och banor samt onlinestatistik mm

!Gud ingriper! - Obizzz, skriv din egen presentation istället karl och förstör inte den kumulativa kunskapen vi bygger upp på denna topic ;)


Jag har lekt lite med Live For Speed på den tiden det bara fanns en demo. Det är välgjort och så men inte riktigt min stil. Bilarna som fanns då var dessutom för motorsvaga och understyrda. Kanske har blivit bättre på den biten nu men jag vet inte. Det lilla jag kör för närvarande är formelbilar från mitten av 60-talet.

Det har ganska nyligen kommit en mod för Grand Prix Legends, 1965. Väldigt fint modellerade bilar men det är ju inget nytt. Största förbättringen är lågfartsgreppet som var lite dåligt i originalet. Annars är största förändringen att dom är betydligt motorsvagare då det är 1.5 liter istället för 3.0 som gällde då (det var brist på motorer som man körde med Formel 2 regler några år). På gång är också ett 1955 mod som nog blir mumma och något som jag verkligen längtar efter, ett som utspelar sig på 30-talet.

GPL 1965 - http://55and65.speedgeezers.com/gpl65/index.html
En dump, http://amsberg.ods.org/gpl-spot/files/Fogel70_ferrari_512.jpg

Spelet är från 98 och sopar mattan med det mesta, fast det har vi ju hört förut om något med vingar ;)


3
Operation Flashpoint / ARMA / Hjälp tack
« on: February 25, 2004, 08:51:53 »
Efter en del letande på nätet efter tipps, hjälp och stöd har jag beslutat att ta mod till mig och fråga om råd.

Det gäller uppdraget Killdozer i originalkampanjen. Med fyra Abrams ska man först befria Levie och förstöra HQ (mer likt en parkering) strax söderöver. Del B består i att anfalla en befästning mellan Levie och Durras.

Den första delen går bra, den andra går inte alls. Jag blir skjuten sönder och samman så fort jag visar mig, det käns som om det kryllar av T72:och och 80:or vilka plockar mig ganska snabbt. De få gånger jag inte mosats så fort jag når över krönet jag blivit sprängd i bitar av RPG:er.

Jag är tacksam för förslag och hjälp. Under tre-fyra dagar har jag försökt otaliga gånger med samma resultat, förödelse. Det värsta av allt är att i den walkthrough (tycks vara samma på alla ställen) jag hittade står det bara att det är ett enkelt uppdrag. Det är fan inte enkelt! Vad som gör det ännu värre är att datorn kraschar lite nu och då, för mycket pansar. Bah, man blir så sur.

4
Operation Flashpoint / ARMA / Om man vill vara med
« on: October 13, 2003, 01:51:56 »
Hejsan.

Jag spelade lite Operation Flashpoint när det var nytt men sen blev det inte så mycket mer. Har funderat på att börja igen men det har inte riktigt blivit, finns lite för många olika veritioner på marknaden för att man ska veta vad som behövs.

Frågan lyder, vad bör jag skaffa för att vara med och spela, borde jag spela något speciellt innan jag tar steget ut på internet? Vad gäller vad som bör skaffas så gäller frågan både vilken verision av spelet som ska inhandlas och nödvändiga saker från internet.

Tack på förhand, hoppas ni välkomnar rekryter :)

5
Microsoft flight simulator / B-17 eller B-29
« on: July 04, 2003, 18:47:26 »
Hej,

Jag flög omkring lite i min härliga DC3:a då jag blev väldigt sugen på att flyga lite andra propellerplan. Vad kan man då mer önska än att ta en tur med ett så vackert plan som B-17, dessutom härligt omodernt. Efter en stunds jakt på nätet hade jag dock inte funnit mer än jag börjat med, ingenting med andra ord. Det är nu dags att fråga här, är det någon som känner till var och om man kan finna en B-17 eller eventuellt B-29?

Liknande plan går för övrigt lika bra.

Tack på förhand,
Jocke

6
Övriga/Gamla godingar / Uppdateringar och sidor man vill känna till
« on: February 04, 2003, 23:51:36 »
Hej,

Idag var det då dags, när jag kom hem låg det en lapp i postlådan. Traskade till posten glad för att det äntligen kommit, installerade och flög en del. Jag har också sökt en del efter add-ons till spelet och hittat lite smått och gott. Det jag undrar är om det finns några uppdateringar man verkligen vill ha och om det finns någon bra sida med allt man behöver för Janes F/A 18

Tacksam för svar

Pages: [1]