News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - daft

#1
Allmänt / Yoke-tips
July 20, 2005, 15:51:39
Någon som vet ett billigt ställe för inköp av en CH Flight Sim yoke? Finns det andra alternativ värda att beakta? Gärna något billigare än CHFS:en i så fall. :)
#2
Falcon 4.0 / Free Falcon 3 hjälp
September 17, 2004, 20:48:03
Har precis återupptagit mitt F4-flygande efter något års frånvaro, och behöver nu lite hjälp. Var hittar jag nya marktexturer och hur installerar jag dem? Någon som kan tipsa om bra cockpit add-ons? FF3 Cockpit Add-on som finns att tillgå ser inte särskilt bra ut då det av någon anledning blir ett märkligt rutmönster i 2D-läget. Bitarna ser för små ut och fula, grå band syns mellan de olika delarna i cockpit. Tack på förhand!
#3
Allmänt / X-45 problem
March 26, 2003, 18:09:08
Har lite problem med min alldeles nyinköpta X-45:a. Stickan fungerar alldeles utmärkt i både spel och Kontrollpanelen. Problemet är att jag inte kan köra Saitek Smart Technology Programming Software eller Profile Launcher. I SMTPS-fallet får jag bara felmeddelandet: "You must plug in a supported Saitek programmable controller before you can continue". Det har jag ju bevisligen gjort, men programet vägrar ändå erkänna detta faktum.

I Profile Launcher fallet vägrar den helt enkelt att starta. Jag klickar på programmet i starmenyn men inget händer. Jag installerade om stickan med samma resultat.

#4
Köpes och säljes / Saitek X-36 USB sökes
March 02, 2003, 09:42:02
Är på jakt efter en Saitek X-36. Har du en till salu, eller vet var jag kan få tag på en ny, kontakta mig på subskipper@hotmail.com