News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - 3:e_PetterGul

#1
Strike Fighters / J29 Tunnan för SFP1
November 07, 2002, 18:38:22


Kolla denna länk för er som längtar efter J29.

http://skunkworks.free.fr/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=319

Själv har jag just skaffat SFP1 och tycker att det e ganska buggit i retailversionen. saknas mycket och känns väldigt "halvfärdigt"

Det jobbas som sagt på många svenska plan nu, Andreas håller på med några och jag har som sagt slagit mig in på tunnan. Varit på flygvapenmuseet i linköping, och tjackat 3 st plastmodeller, och har kommit en ganska bra bit. Cokpiten kommer att bli det jobbiga, men roligaste biten!

målet e ju 6500 polygoner på flygplanet, och det verkar gå.

Det balla med SFP1 är att man kommer att kunna ändra mycket... i princip hela simmet. Det jobbas på en Kuba map och den ser riktigt lovande ut. Efter att jag har gjort Tunnan kommer jag att ge mig i kast med att göra Sverige som map, antagligen norra sverige, och gotland. Kommer att bli ballt att svepa över ett snötäckt granrikt landskap med Viggen !!!
:D


Sugen på att hjälpa till, så kan ni ju höra av er.
känner du dig säker på att rita (2d), eller 3d kan du höra av dig.

En rolig grej är att man kan lägga till egna ljud. ska försöka få kontakt med J29 gänget o höra om man kan komma o spela in lite ljud. Viggen ljud fixar jag lätt då jag jobbar deltid i flygvapnet.


Hör av er om ni har lust att hjälpa till!
:)