Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Jotte

Pages: [1] 2 3 ... 284
1
World of Tanks / Re: Replays
« on: March 07, 2015, 22:31:10 »
 ;D

Spenderar några få timmar i WTGF själv per vecka men mest är det WildStar ihop med frugan (japp, gift med en gamer  ;D )

Påtal om böcker;
Kan rekommendera Bernhard Cornwells Warlord Chronicles (Winter King, Enemy of God och Excalibur) ifall du inte läst dem. :)
http://www.bernardcornwell.net/series/the-arthur-books/

2
World of Tanks / Re: Replays
« on: March 04, 2015, 19:10:11 »
Fasen, det är nog som du säger. Det hade jag inte ens tänkt på. Skiten började ju barka åt skogen precis efter att "Personal missions" introducerades, nu när jag räknar bakåt. Snacka om hål i huvudet från WG's sida. Sen visste jag ingenting om det där med "RNG-baserade accuracysystemet", vad är det? Men nog skjuter jag som en kratta sedan en tid tillbaka och det kanske är därför?

En annan intressant grej är att jag flera gånger blivit kickad från servern efter att ha skrivit kritiskt om ovanstående i matchchatten. Har varje gång fått något skumt meddelande om "blablabla spam chat blablabla". Särskilt när jag nämner matchmakern och WG så händer det. Men... vafan trodde man, så är det väl när man har med vitryssar att göra.

Får väl gå in på det officiella forumet och läsa lite. Kanske whina lite i en tråd så jag antingen blir bannad för gott, eller så kanske det händer något bra till slut. Vi lyckades ju få bort de där fjantiga jäkla rösterna ur spelet för några år sedan, så kanske går det att ordna även detta? :)

Du får la hoppa över stängslet till War Thunders Ground Forces istället. ;)

3
War Thunder / Re: Någon förutom jag som lirar WT?
« on: November 18, 2014, 21:44:51 »
Gubben i lådan på snabbvisit igen eller ;)

/KC

Nja, är inne här ibland men har inte så mycket att säga. ;)   
På tal om WT är jag väll benägen att hålla med Salsam vad gäller opartiskheten med detta till trots så har jag rätt kul det lilla jag spelar. Kör mest stridsvagn nuförtiden pga avsaknad av möjlighet att använda min joystick ordentligt (platsbrist)

4
War Thunder / Någon förutom jag som lirar WT?
« on: November 15, 2014, 15:34:42 »
Ja som titel säger, någon aktivitet i WT från folket här? :)

5
Operation Flashpoint / ARMA / Re: ArmA III videos
« on: August 09, 2013, 15:03:47 »
Ser konstant spelare som flyger sämre än AI programerad for C-64 Ace of Aces.  :-X Börjar bli lite tröttsamt på öppna servrar när folk flyger BF 2 style, eller som om de flyger runt på en sightseeing tour i MS FS. Dock har det funnits guldkorn när piloterna helt klart har spakat en flight sim hkp förut. Då är det riktigt kul att åka med.  8)

6
IL-2 / CoD / BoS / Re: IL-2 Battle of Stalingrad
« on: August 02, 2013, 15:41:36 »
Tydligen har Luthier en ny WW2 sim i pipen också ihop med ED.
Mer info här: http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1811384&postcount=153

7
IL-2 / CoD / BoS / IL-2 Battle of Stalingrad
« on: August 02, 2013, 14:13:33 »
http://il2sturmovik.com/

Nytt utvecklingsteam, nya tag.  ;) Bara att hålla tummarna att vi inte får en CloD fadäs på halsen igen.
Går redan att förbeställa för att köpa sig in i beta till hösten eller vintern beroende på hur mycket man vill "gambla" med.  ;)

8
Operation Flashpoint / ARMA / Re: A3 Beta
« on: June 25, 2013, 21:13:32 »
Kul med nya pryla att leka med, finns mycket nytt i utrustingslådorna i Invade and Annex uppdragen.  :D Gillar UH-80 GhostHawken skarpt.
Dock verkar det som om en hel del småprylar som hattar och kläder inte fått sin riktiga 3d modeler/skinn ännu.

Synd bara att inte hjärnan hos spelarna uppgraderats så inte var enda jävla pilot envisas med att flyg in till kanten/in över farozonerna så man bara precis hinner hoppa ur innan man mejas ner av AI:n.....  :-X

Pages: [1] 2 3 ... 284