Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Mr Jim

Pages: [1] 2 3 ... 199
1
Om Nordic Simulator Group / Replying to Topic '@Snajper, forumet'
« on: March 23, 2006, 21:01:46 »
Blir det en uppgradering av mjukvaran så blir det OBB (vi har snackat lite löst om en uppgradering för lite nya funktioner, mest för att underlätta administration), det är för mycket jobb att exportera alla gamla inlägg till en helt ny databas / forum app.

2
Ja grattis Doc! Någon som tillfört en massa har man läst!

3
Som jag förstått det kan man ju göra kärnkraften "säkrare" men man får fortfarande de trista restprodukterna som måste förvaras någonstans i x antal år. Dessutom har vi här i Sverige endå rätt flyt, vi har vattenkraften. Vissa europeiska länder måste ju importera grymt mycket el.

4
Helt andra saker / Replying to Topic 'Det var det värsta...'
« on: March 17, 2006, 18:09:48 »
Jag tycker iofs att den tecknade serien som utspelar sig mellan episode II och III var ganska ok. Så vem vet, tycker dock han borde göra episode VII till IX först innan tv-serie. Själv längtar jag till uppföljaren av Band of Brothers, där kan man också snacka förväntningar.

5
Helt andra saker / Replying to Topic 'Battle Royale'
« on: March 17, 2006, 13:45:16 »
Horizon>Kolla in dessa rullar från Asien och bli förvånade, Oldboy, Infernal Affairs, Memories of Murder. Tre väldigt väldigt bra Asiatiska filmer utan skrikande japanska kids. Den sista påminner faktiskt om Beck men med seriösa skådespelare och manus.

http://www.imdb.com/title/tt0353969/

http://www.imdb.com/title/tt0338564/

http://www.imdb.com/title/tt0364569/

Oldboy har 8.3 på imdb, det är rätt bra, om man nu gillar imdb.

6
Helt andra saker / Replying to Topic 'Det var det värsta...'
« on: March 17, 2006, 13:41:59 »
Jadå, jag höll på att ta livet av mig när jag såg George Lucas dyka upp i tv-serien OC dessutom har han sagt att han tycker den är bra. Sen jarjar, jo, fy fan. Vi såg ep1 premiären i stockholm och shit va vi sura efteråt pågrund av den där djävla idioten.

7
Helt andra saker / Replying to Topic 'R
« on: March 17, 2006, 13:39:59 »
Ja du, vitryssland får inte vara med i europeiska rådet, det är en rätt stor grej egentligen. Dock är det ju såhär att vi i EU inklusive Sverige är väldigt beroende av Ryska Federationens naturgas/olja och elproduktion. Börjar EU pressa vitryssland så kommer Ryssland bli sura för att vitryssland i princip enbart exporterar och importerar (trade helt enkelt) från Ryssland dessutom är dom på g att bilda en union fast vitryska befolkningen hatar Ryssland. Så pressar vi vitryssland för att bli mer demokratiskt och införa marknadsekonomi så blir Ryssland sura och då skulle dom antagligen höjja priserna på energiexporten till oss. Då skulle tysk ekonomi gå åt helvete och hela EU gå åt helvete. Och det vill inte politikerna, dyrare el betyder sämre industrier, mindre jobb, arbetslöshet. Därför kan EU inte pressa Ryssen vare sig i vitryssland eller Ryska federationen (CIS).

Dessutom snackar ju EU för fullt nu om att starta en gemensam energipolitik, gissa som blir det stora vinnarna. Skulle Ryssland inte sälja energi och råvaror skulle landet inte existera, det är ett tomt skal som av nån anledning fortfarande fungerar någorlunda.

Storpolitik är kul, har precis läst 5p russian politics på Universitetet och skrivit arbeta om vitryssland, vill nån veta mera eller ha statistik på ovanstående äre bara att fråga.

8
Helt andra saker / Replying to Topic 'Battle Royale'
« on: March 15, 2006, 21:40:36 »
Det är väl att skilja budskapet filmen försöker förmedla från dess yta som är svårt när ett gäng japanska kids skriker. Tyckte flugornas herre gjorde det bättre, antagligen för att jag är vit och uppväxt i Sverige, som en japan skulle tycka exakta motsatsen.

Jag tyckte Saw var uppfriskande men är så trött på dumma snutar på film. Battle royals budskap tyckte jag också om, dom borde ge big brother deltagarna vapen.

Pages: [1] 2 3 ... 199