News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Esau

#1
Microsoft flight simulator / Throttles
May 26, 2005, 18:07:19
When I put aprox 20% fuel on 737NG 700. right engines dont respond to throttles. Is this a bug or have anyone got a better explenation.
#2
Allmänt / Replying to Topic 'Roderpedaler'
March 17, 2005, 22:56:14
Det har fixat sig det var mycket viktigt att få exakt rätt motstånd.
#3
Allmänt / Hotas hallgivare
March 17, 2005, 22:55:25
Vet någon hur man kan byta sina ordinarie potentiometrar till hallgivare? Jag har hört om en UberHotas men inte lyckats få tag på hur man beställer den.
#4
Vad betyder tweaked damagemodel?
#5
Allmänt / Replying to Topic 'Roderpedaler'
July 18, 2004, 16:52:22
Tja jag ger upp. Jag återgår till min gamla joystick. En annan sak när jag skall kalibrera Ant Elev och skruvar den till sitt minimivärde (0) och låter den stanna där ungefär 10 sekunder, ökar värdet succesivt under en halv minut för att stanna på 241 enligt kalibreringsskalan. Man rng funkar däremot perfekt. Kan den misslyckade kalibreringen av roder och Ant Elev ha något samband?
#6
Allmänt / Replying to Topic 'Roderpedaler'
July 16, 2004, 20:24:40
Jag har försökt med massor av potentiometrar nu men alla ger samma resultat, de ger max vänster,höger eller mitti vid den grafiska kontrollen och i spelet.
Det är lite konstigt eftersom staplarna som markerar rörelsen i axeln ger analoga värden.
Min antenn-potentiometer har liksom fördröjt verkan när jag vrider den  snabbt, ökar/minskar värdena lite i taget tills den kommit till rätt intällning. Kan dessa fel hänga ihop?
#7
Allmänt / Replying to Topic 'Roderpedaler'
July 11, 2004, 19:20:51
Ett litet förtydligande. Det är när jag kalibrerar manuellt via Hotas Control Panel jag ser hur staplarna visar värden som ökar analogt. Men när jag använder Hotas Cougar View och ser på ZR-stapeln för pedalerna visar de endast max- 0- och minvärden, ingenting däremellan. Det är likadant i spelet, rodret fladdrar mellan neutral, max vänster, max höger. Det kan bli lite "över-reaktioner" när man flyger med rodret på maxvärden.
#8
Allmänt / Replying to Topic 'Roderpedaler'
July 07, 2004, 10:33:44
Det har jag gjort, jag använde en orginal hotaspot med rätt ohmtal och kopplade den som du säger men enligt kalibreringen, den grafiska presentationen, ger den endast max mellan och minvärden.
Den aktivitetsstapel som beskriver kalibreringen, visar även "mellanvärden". Rodren däremot i själva spelet ger maximalt vänster/höger eller neutralvärde.
Hur är det elektriska kopplat i ett pedalställ som funkar?