News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Boopidoo

#1
DCS / Flaming cliffs / Re: Oculus revival
June 07, 2016, 22:03:25
Har precis läst pÃ¥ lite om bÃ¥de Il2 BOS och BOM och det verkar som att utvecklarna skippar VR och skyller pÃ¥ Oculus. Trist, utan VR-stöd sÃ¥ är det inte alls intressant.  :(
#2
DCS / Flaming cliffs / Oculus revival
June 07, 2016, 08:19:14
Jösses kan jag bara säga. Har inte flygit simulator på 10 år och flög då mest LOMAC, FC och IL2 1946. För några veckor sedan testade jag DCS hos en kompis som dessutom hade Oculus Rift och jösses... flög en Su27 lågt bland berg och över skogar och städer och blev helt såld. Inom en timme efter flygningen hade jag beställt en ny dator och började leta efter ett par Oculus Rift CV1 till bra pris (betydligt lättare sagt än gjort). Med en hel del tur stod datorn klar inkl ett par mycket lätt begagnade Oculus en knapp vecka senare.

Nu flyger jag DCS World så snart jag kan och känslan är otrolig. :D

Någon som vet en bra simulator för WW2 med stöd för VR? Står sig 1946 fortfarande eller gäller någonting annat?
#3
Operation Flashpoint / ARMA / Re: Dedicated server?
October 18, 2007, 07:48:33
Jag har med hjälp av "Garycorp Armed Assault Dedicated Server Tool" lyckats att starta en dedicated server med specifikt uppdrag. Men problemet att uppdraget slutar när jag som ensam spelare hoppar av eller när min burk krashar.
#4
Operation Flashpoint / ARMA / Re: ArmA error
October 18, 2007, 07:46:05
Jo, jag vet. Jag har också sökt men ingenting fungerar klockrent, felet fortsätter att dyka upp. Sedan känns det trist att behöva sänka inställningarna när burken klarar av att visa bättre grafik med rätt så höga FPS.

Jaja, får väl testa att flusha minnet oftare...
#5
Operation Flashpoint / ARMA / ArmA error
October 17, 2007, 20:48:23
Jag får numera ofta error och CTD när jag spelar ArmA. Spelet krashar och följande felmeddelande visas:

http://boopidoo.com/fajlz/ArmA_error.gif

Jag kör med "Normal" på alla inställningar.
#6
Operation Flashpoint / ARMA / Dedicated server?
October 17, 2007, 18:01:49
Jag kör ofta med en dedicated server (arma_server.exe) på en separat dator och spelar spelet på en annan när vi spelar. Jag spelar även själv på detta vis innan någon annan har hunnit ansluta. Hur som helst så krashar burken som jag spelar ArmA på ibland. Om detta sker när jag är ensamt ansluten till en dedicated server så slutar även spelet. Finns det på något sätt som man kan köra igång arma_server.exe så att spelet/uppdraget dras igång utan spelare?

Alltså, kan man på något sätt köra igång arma_server.exe på en server med ett specifikt uppdrag omedelbart när servern startar? Dvs så att man inte behöver välja samt rösta fram det uppdraget efter att man är ansluten med speldatorn.
#7
Quote from: Spinn-mannen on July 12, 2007, 13:26:19
Anledningen till att de står där är väll att EMP:n efter smällen slog ut alla fordon har jag för mig. Säkert insmorda med nåt roligt ämne :P Men fan va häftigt att ha en sådan hemma på tomten.

Tror inte att det var någon EMP efter härdsmältan, dvs det var ingen kärnladdning som detonerade. Men de var säkert sk "smutsiga" av radioaktivitet vilket kan vara anledningen till att de står kvar.
#8
Jag tyckte rejält om Evo i början men då jag oftast spelar i ett slutet sällskap på 1-3 personer så var EVo ganska övermäktigt. Efter detta upptäckte jag Domination där mindre sidouppdrag gör uppdraget helt spelbart i timmar endast med en spelare. Har även testat med flera spelare online och det är hur kul som helst. Skulle vara kul att köra detta med NOSIG någon gång?

http://www.flashpoint1985.com/cgi-bin/ikonboard311/ikonboard.cgi?s=102ec1ca264e7bc35f564c7927fbbb9d;act=ST;f=67;t=68385