News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - JonasLundh

#1
Har fyra svenska kollegor här nere, sen är vi en liten koloni på runt tio pers i min ålder (25-35) så ungänget är okej. Polackerna är mixade, men det är väl snäppet lättare att lära känna folk här nere. Skrev ett inlägg på ett polskt forum och kollade efter bra joysticks/yoke (vidriga importtullar för privatpersoner), fick en bunt inbjudningar till att ta en bira...dock ej tips om sticka... :)

#2
@Mr Jim
Jovars, det är kul! Bra nattliv, kul folk (för det mesta, precis om överallt annars) och en _mycket_ trevlig prisnivå på det mesta... :p
Dessutom ser man lite ryska prylar, jobbar tio minuter från EPWA... MI 8 är poppis här nere...
#3
Aha, det borde innebära att om jag ser en UBI logga på fodralet så är det en engelskspråkig verision...tyska är s.a.s ingen hit här i Polen och franska..nej, så dumt kan det väl inte vara :)

Tack för hjälpen, här ska slösas 210 svenska! :D
#4
Tackar, får hoppas på Mr. TD..han förefaller ju vara rätt insatt...

Mjoe, är väl seminy...har gluttat runt här länge, men eftersom jag saknat internet privat sen dryga året (så tycker man telia är långsamma...) så känns det föga meningsfullt att ge sig på sim-arenan allt för seriöst... Dock är det ljusa tider på tisdag, TPSA (Polens telia) har dyrt och heligt lovat mig att få nån form av DSL...wooohaaa! Här ska pangas och laddas ner patchar till FB och Flashpoint!! :)

Jag jobbar i Warszawa, svenskägt bolag.

Jonas
#5
DCS / Flaming cliffs / Vilken verision (land)
January 09, 2004, 11:17:49
Hej.
Är bosatt i Warszawa...vilket iofs är trevligt vad det gäller priser på programvara, men har en brist då man översätter precis alla spel man kan... :(
Har hittat Lo-Mac  i affärerna men inte lyckats klura ut om det är US/Engelsk eller någon "lokaliserad" utgåva av det hela. Någon klok som vet antingen vart man kan kolla det (glöm folket i affärerna) eller om kartongen har någon snitsig landskod någonstans.

Jonas
#6
Hej.

Har rotat fram min OFP CD och åter skådat ljuset!
Istället för att köra trial and error på de drivor med addons som finns tänkte jag kolla om nån här har några bra tips på vad som är ett måste...

Har inte Resistance (ännu) så prylar som inte kräver detta är mest intressant. Kör änslålänge bara SP, är lite för rostig för MP :)

Tack på förhand!

Jonas
#7
Falcon 4.0 / Replying to Topic 'F4 idiotguide...?'
November 06, 2002, 13:07:15
Tack för tipsen!
Ska nog funka med flygeriet (lär väl få ägna nån minut åt att komma ihåg vapensystemen), har kört rätt mycket förr...
Onlineflygandet i sig oroar mig inte heller, kör FS2002 på VATSIM frekvent sen en herrans massa år, men däremot minns jag att jag aldrig kom år nån server förr...bara en massa strul.

Jonas
#8
Falcon 4.0 / F4 idiotguide...?
November 06, 2002, 09:35:37
Hej!
Har efter en längre tids frånvaro från trevligheter som F4 hittat CDÃ,´n igen och blev lite sugen....
Har dock alltid haft lite problem med onlinebiten och undrar om nån av er kan hänvisa mig till nåt trevligt ställe med info aÃ,´la steg för steg...?

I övrigt; vilka patcher ska man tjofsa in??

Jonas