SDK, någon som provat?

Started by granQ, December 12, 2006, 08:56:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

granQ

Tydligen skulle det följa med ett schysst SDK.. vore kul höra om någon pillar med det, blir ju lite sugen själv.
http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)

Mupp

Tydligen så var SDK:n som följer med en smula kass, men det har kommit ett service pack till den, så om du ska pilla bör du nog dra hem den också. Om jag förstått det rätt så finns det i SP:et några nya småsaker, som tex dokumentation. Men med lite tur kan du få ett bättre svar från nån som verkligen vet.

griffin

SDK't som kom med spelet var inget värt namnet om jag fattat det rätt. Med SP1 som släpptes för en kort tid sen så är det åtminstone lite mer komplett. Bara en sån sak som lite... dokumentation, som Mupp nämner.

Jag har inte testat det själv än, bara tagit en snabbitt. Men det finns en hel del dokumentation t.ex. över SimConnect med rikligt med exempel. 3D-biten och det har jag dock inte tittat alls på men det finns det andra här som gör, så de borde kunna säga nåt om det.

snappahead

ctrl

OM jag mot förmodan skulle få lite tid till övers så hoppas jag lära mig lite C# och få till en GPS ut modul till FSX (Det fanns en bra till FS9 men nu kostar det pengar till FSX)

Vad jag vill ha är bara GPS informationen från FSX, skickad via blåtand, borde inte vara altför svårt men jag startar från 0. :-/
Control
87th Stray Dogs VFW


Mupp

Potentiella roligheter finns ju när det ska blåtand in i bilden, själv är jag helt oinsatt men kamrater som utvecklat till blåtand har samtliga klagat på att saker inte funkar. Att få ut det ur FS är nog enkelt, men kolla om du kan hitta nåt att kasta det till som tar hand om blåtandsbiten, det är mitt lilla tips.

Swede

Det som de beslutat att ta med är väl dokumenterat, men det finns massvis med grejer som de inte ens tar upp!!