News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Justin Case

#361
Falcon 4.0 / Problem med Falcon
March 07, 2005, 22:19:41
Jag har alvarliga problem, när det börjar hetta till i Falcon4 (nosig-standard) övergår det annars ganska grymma ljudet till ett öronbedövande brus. Det händer som sagt var ungefär när jag ska skjuta ner det första MIGplanet. Jag har ett Creative SBlive ljudkort, jag förstår inte hur jag ska uppdatera drivrutinerna, det kanske hjälper.
Kan någon hjälpa mig, extremt frustrerander!!!
#362
Tjena alla NOSIGs!!!
Jag heter Jonathan och är 16 år gammal, bosatt i Lidköping och mycket flygintresserad.
Har spelat de flesta flygsimulatorer som kommit ut efter 1996, och segelflugit sedan 2 säsonger tillbaka. Jag började spela IL2 på LAN med min kompis (aka KiBiz) när det kom ut, men det senaste året har KiBiz tappat intresset för flyg och övergett mig för CS och liknande simpla spel...:-( ... Men det visade sig att KiBiz lillebror Skutte hade bestämt sig för att gå i mina fotspår, när Skutte fick sin sprillans nya X-45 i julklapp så har vi spelat en stund nästan varje kväll sedan dess (själv sitter jag här med en glappande X36a). Just nu står vi inför Falcon4 SP4 BMS2.0, avancerat men min elev gör framsteg varje dag som går. Mina klasskompisar tycker att jag är en "idiot" som håller på med flygsimulatorer.
Kan också nämna att jag har praoat på F7 Såtenäs 5 gånger ;). De senaste var i åttan på högstadiet, då var jag på transportenheten och flög TP84, TP101 och Vänern-runt på 50 minuter med SK60. I nian så spenderade jag en vecka bl a i tornet och i GripenCentrum.
#363
:D  Själv har jag flugit sedan JANES US Navy Fighters Gold och testat det mesta sen dess
#364
Jag och skutte kommer gärna på LAN i Linköping!!! Jag håller på för fullt och lär Skutte att spela Falcon, ca 1h om dagen. Eftersom jag är 16 år och Skutte 13 år gammal så kan vi inte ta oss till Linköping från Lidköping själva (jag ska ju iofs ta körkort för Lätt-MC men det blir trångt). Om någon har vägarna förbi så hoppar vi gärna på, annars får föräldrarna köra:-OO ...
BTW, om det är någon som spelar Falcon över nätet så är jag och Skutte med på det oxå...
#365
Tack så mycket...men det ville sig inte X-( . En liten fråga, måste alla spelare öppna de portarna som ska öppnas? Jag har spelat F4 på LAN hemma så det är något skumt med routern antar jag.
#366
Falcon 4.0 / Hur skapar man en server???
December 17, 2004, 20:38:57
Hejsan alla Nosigare där ute, mitt första inlägg här så...hej igen!
Jag vill skapa en egen server till Falcon4 BMS2.0 (jag har följt NOSIG-standarden) men min kompis kan inte "connecta" till mig. Jag har öppnat de portar som står i manualen och följt den......men det funkar inte!!!!! Kan inte någon göra en kort guide 4 dummies åt mig och alla andra som undrar?

Tack på förhand