News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Transonic

#1
Jag tycker mig märka skillnad och dessutom så är det fult med ramen runt och ljudet försvinner när man växlar aktivitet.
#2
Problemet tycks ha ändrat karaktär. Innan var skärm 2 "frusen" när man hade fs i helskärm på skärm 1. Utan att jag ändrat något så är nu skärm 2 "vid liv" med fs i helskärmsläge på skärm 1, men om man försöker använda andra fönster än fs så minimeras det. Hur kommer jag förbi att det minimeras, dvs. hur ser man till att fs körs "always on top"?
#3
Så kortfattat kan man säga att om jag skaffar flera datorer och nätverk mellan dem, alternativt flera processorer (går det?) så ska det gå att rodda ihop allt? Förklara gärna mer utförligt hur jag ska gå till väga, mina datorkunskaper är klart bristande märker jag.
#4
Hm, ser mörkt ut för mina planer med andra ord. :/ Någon som vet hur folk som kör fs commander parallellt gör? Exempelvis Nauwa med Viggensimulatorn (i alla fall när den stod hemma hos honom).
#5
Allmänt / FS9 och två skärmar
January 25, 2007, 14:21:08
Har skaffat mig en andra skärm för att kunna flyga på den ena och göra annat i på den andra (exempelvis surfa). Dock är det enda jag lyckats med hittills att antingen köra i helskärmsläge och inte alls komma åt den andra skärmen eller att jag kör i maximerat fönster och att ljudet försvinner när jag växlar fönster. Jag vill köra i helskärm och det borde väl gå? Med tanke på att många kör två skärmar och exempelvis fs commander på den ena och flyger helskärm på den andra. Alla försök till hjälp uppskattas, tack på förhand.

/ Johannes
#6
Microsoft flight simulator / CPH-bugg.
April 27, 2006, 19:00:59
Noterat CPH-buggen i fs9? Flygplanen ställer sig i hold position, men begär aldrig starttillstånd. Detta gäller vid start på bana 22R. Har någon en lösning på problemet?
#7
Ok, hojta om du hittar något. :)

Många verkar gilla meljets 777. Visst, den ser fin ut. Bra modell med rörliga delar etc, men om man sitter i cockpit och tittar till vänster så är det en stor, grå vägg där. Alltså, ingen sikt till vänster --> obra.
#8
Microsoft flight simulator / B777 till fs2004
March 07, 2006, 21:42:16
Jag har letat ihjäl mig efter en bra freewareversion av B777. Den som är standard i fs är risig och de som jag hittills har hittat på avsim.com och flightsim.no (FSP respektive meljet) har inte varit tillfredsställande. Hjälp?

(Ja, jag försöker få lite fart på trafikflygardiskussionerna här. ;P)