News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Phlerp

#9
Någon som tittat på War Thunder (fka World of Planes)?  http://warthunder.com/
Personligen tycker jag det ser ut att vara roligare. Gameplay verkar mer likna gamla hederliga Warbirds än WoT som ju egentligen bara är Counter Strike fast med stridsvagnar.
#10
World of warplanes är tydligen i beta nu. Går att ansöka om att få bli en av de utvalda. Annars verkar det som att releasen börja närma sig nu.
http://na.worldofwarplanes.com/
Blir inte direkt någon flygsimulator, men så är ju inte World of tanks någon riktig stridsvagnssimulator heller.
#12
Humor! / Re: Fartränder i kalsongerna
February 02, 2012, 19:04:06
Snygg formationsflygning, men jag får seriösa rysningar av det här. Känns som något hämtat ur en skräc-scifi där svärmar av onda robotar jagar oskyldiga människor... Comming to a future near you.

A Swarm of Nano Quadrotors
#13
Helt andra saker / Re: Ta farväl av julskinkan
December 21, 2011, 22:34:11
Quote from: ft on December 21, 2011, 20:43:20
Växthusgaserna från köttindustrin är klimatneutrala. De kommer från kol som varit koldioxid i atmosfären, tagits upp av växtlighet, ätits av djuren och sedan fisits ut som metan.
Inte alls... Om du försöker odla boskap i områden där de normalt inte skulle klara sig och du måste pumpa upp en massa vatten, vad tror du man använder för att pumpa upp det? Inte är det solkraft. Och boskap kräver enormt stora mängder vatten. I Sverige har man väl normalt inte det problemet, men vi värmer upp lokaler för att ha djur i för att vi har kallt klimat, vi odlar grödor som vi föder djuren med hjälp av traktorer, konstgödsel och en massa annat som inte alls är klimatneutralt.

Så att säga att köttindustrin är klimatneutral är rätt långt från sanningen. Jag tänker inte sluta äta kött, men man måste kanske inte äta de kopiösa mängder som väldigt många gör idag. Vi har mångdubblat vår köttkonsumtion de senaste 50 åren.

Quote from: ft on December 21, 2011, 20:43:20
All sojakorv som skeppas från sydostasien, däremot...
Två fel gör inte ett rätt. Sojakorv är säkerligen en ännu större klimatbov än köttindustrin, men är enda alternativet till att äta de mängder kött vi gör idag att börja äta köttsubstitut i fom av Faconâ„¢ eller liknande?
#14
Allmänt / Re: Hjälp uppskattas!!
October 02, 2011, 19:06:48
Är lite nyfiken varför du är skeptisk till SLI
#15
Och Google skulle vara så mycket bättre? De har redan tillgång till så otroligt mycket mer information om dig. Facebook är en räka i förhållande till Google.
#16
Humor! / Re: Fartränder i kalsongerna
September 08, 2011, 22:59:04
Battle at Kruger
fartränder speciellt för lejonet som flyger vid 5:48