News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Phlerp

#41
Om man har problem med att avinstallera BF2 (och då menar jag inte pga att man är beroende av spelet :D ) eller om man tror att man avinstallerat och ska installera igen men det inte går, så kan det vara läge att avinstallera manuellt. Här är EAs instruktioner för hur man ska gå till väga:

You can manually uninstall the game by removing the files and registry keys associated with it. Be sure to follow these steps exactly as they appear to prevent accidental file/program deletion on your system.

To delete the save files:

1. Open My Documents.
2. Right-click on the Battlefield 2 folder and choose Delete.

To delete the game files (in the default location):

1. Open My Computer.
2. Open the C drive.
3. Open the Program Files folder.
4. Open the EA GAMES folder.
5. Right-click on the Battlefield 2 folder and choose Delete.
6. Close all open windows.
7. Right-click on the Recycle Bin and choose Empty Recycle Bin.

To edit the registry and remove Battlefield 2:

1. Click on the Start button.
2. Click on Run.
3. Type regedit in the text field.
4. Click File and then choose Export.
5. Name the file Backup and make sure the Export Range is set to All.
6. Click Save; you will now be returned to the Registry Editor window.
7. Click the plus sign next to HKEY_LOCAL_MACHINE.
8. Click the plus sign next to Software.
9. Click the plus sign next to DICE.
10. Right-click on the Battlefield 2 folder and choose Delete.
11. Click the plus sign next to Electronic Arts.
12. Right-click and choose Delete on any Battlefield 2 folders.
13. Click the plus sign next to Microsoft.
14. Click the plus sign next to Windows.
15. Click the plus sign next to CurrentVersion.
16. Click the plus sign next to Uninstall.
17. Right-click and choose Delete on the key named {04858915-9F49-4B2A-AED4-DC49A7DE6A7B}.
18. Close the Registry Editor.

Battlefield 2 should now be completely uninstalled. If anything appears to be working incorrectly after editing the registry, simply double-click on the Backup file on your desktop to restore the old registry
#42
Allmänt / Gaaaah! Hjälp!
November 17, 2005, 04:57:45
För att göra en lång historia kort så har jag genom korkad enfald och dumhet fått in ett otrevligt program i min dator som jag för allt i världen inte klarar av att få därifrån.

Under tiden det körs poppar det upp IE-fönster med reklam i med jämna mellanrum. Dessutom tror jag att det är skyldigt till att ha låst bakgrunden på mitt skrivbord så att det inte går att byta bild, och vid varje omstart är snabbstartsfältet dolt oavset vad jag gör.

för att göra det hela lite mer intressant har det lagt sig i winlogon-registret så det är bland det första som startas och bland det sista som stängs av. Tar man bort registret så lägger det in sig igen omedelbart och dessutom byter det namn varje gång man startar om.

Eftersom det ligger i winlogon så kan jag inte heller radera filen, och jag har försökt alla sätt jag kan tänka mig att radera en fil på. Felsäkertläge, radera från kommandoraden osv. Jag har till och med försökt stänga av WFP (windows file protection), men då är det lilla luriga programmet där och sätter på det igen. Ett alternativ jag inte testat är att boota från en diskett och så att säga utifrån radera filen. Men eftersom jag kör med SATA-diskar som inte ens windows installationsprogram hittar utan hjälp så tvivlar jag på att detta skulle fungera

Det faktum att det ligger i winlogon gör också att jag inte lyckas stänga av processen, vilket jag försökt med genom HijackThis.

Någon som har några förslag, för jag vet inte vad jag ska göra. Ett tag funderade jag på om det inte vore enklast att ge upp och ominstallera hela skiten. Men nu är det mera en principsak så det är nästan inte ett alternativ att ominstallera... dessutom är det ett jäkla jobb att göra det och jag har inte riktigt fått ordning på datorn sedan senaste ominstallationen.


... Hjälp!:-X
#43
Här är någon som uppenbarligen haft lite för lite att göra. Han har testat hundratals skott på stridsvagnar för att ta reda på deras "softspots". Som tur är för oss, håller han inte sina fynd för ig själv ;)

http://www.forumplanet.com/planetbattlefield/topic.asp?fid=7419&tid=1746160
#44
Allmänt / Hur coolt är inte detta?
August 30, 2005, 14:48:03
Kan detta möjligtvis vara framtidens presentationssystem för flygimulatorer och spel?
http://www.io2technology.com/technology/images

Coolt som korv verkar det iaf.
#45
Allmänt / Datorbutiken säljer flygplan
August 28, 2005, 19:24:33
Hur får dom in det här i deras produktprofil?
#46
Dice var duktiga nog att implementera "mouse look", dvs möjligheten att som förare röra på huvudet inne i ett fordon för att minska titta-genom-ett-sugrör-effekten när man tex flyger. När man gör detta försvinner tex HUDen och det går väl att leva med.

Men när man ska titta sig runt måste man aktivera detta genom att hålla ner "mouse look"-knappen och då inaktiverar man styrningen av fordonet samtidigt, vilket gör den här funktionen helt meningslös och man tvingas fortsätta att flyga och titta genom ett sugrör. Vad tänkte de på egentligen? :-OO :-(
#47
Här hittar man en lista på medaljer man kan få och vad man ska göra för att få dem. Verkar vara rätt komplett

#48
Allmänt / Spitfire
May 23, 2005, 22:49:16
Detta måste nog vara ett av de mest ambitiösa projekt jag sett hittills. Och killen verkar klara av att genomföra det också. Han har gett sig på att med hjälp av fabriksritningar bygga en komplett och autentisk Spitfire MkV cockpit. De enda delar han inte verkar nytillverka är själva instrumenten.

#49
Helt andra saker / Neuron efter Gripen
May 12, 2005, 13:32:53
På G hos SAAB just nu:
http://www.nyteknik.se/art/40562

Fast jag är lite tveksam inför:
Quote
En liten del går till Volvo Aero för att utveckla utlopp från motorerna, där avgaserna syns sämre för radar.

Men det är troligtvis journalisten som goofat sig.
#50
IL-2 / CoD / BoS / Skumpig start
January 31, 2005, 22:37:43
Här har ni Docs uppdrag med spittarna som startar på stranden, om man vill träna innan vi kör det online igen.
#51
IL-2 / CoD / BoS / Fejkad B5
January 19, 2005, 00:07:23
Efter att ha kört Docs F19 uppdrag där vi fejkade svenska B5:or genom att använda SBD:er så blev jag genast inspirerad att faktiskt göra ett svenskt skin till SBD. Ni som vill ha det kan ladda ner det här.

Om det finns önskemål på andra plan som ni vill att jag ska fejka ihop till svenska plan så ska jag se vad jag hinner/orkar med.

#52
Strike Fighters / God Jul! - J-29F släppt
December 13, 2004, 15:52:53
Finns att hämta här
#53
Strike Fighters / Tomten finns... kanske
December 07, 2004, 07:40:51
Verkar som om det kan bli en release av J29:an före jul om vi har tur. Här är ett par smakprov på lite nytt jag gjort de senaste dagarna.


#54
Humor! / Ubis Lomac-forum... igen
November 06, 2004, 13:11:36
Kunde inte komma på något bättre ställe att lägga detta än under humor.

Allt eftersom Bigvette verkar lugna ner sig så har jag fått en ny favorit på detta så underhållande forum. Eller vad sägs om nedanstående kommentarer av PLAVIOUS från en bitvis seriös diskussion om varför USA inte använder deltavingar och canarder på sina plan. Kan ju nämnas att han inte är ensam om skrattretande inlägg i den tråden, men han tar nog priset.

QuoteFirst of all , all design patents held by the U.S. government are obviously far supperior to any axis nation. Eurpeon allies rely on our design technology to protect them as well. Canard aircraft are inherently inferior to the coeficients of any of the current fighter craft in our inventory! You can go one on one in a standoff and compare the numbers. No one would prefer the Eurofighter over the F-16 it just isn`t that good. Same for the commies!

QuoteThe original drawings for many canard aircraft didn`t include canards at all! They were an after thought put to practice because the engineers who designed these craft were not well trained. If you were to examine the fact that the weight of the canards, actuators asoociated other control parts,and drag caused problems not to mention that extra weight had to be added to the tail to get the C.G. closer what would be so great about it ? Many pilots wouldn`t fly the canard configuration untill well after 1973 when the design was proven to have finally been flown safely by U.S. test pilots who actually had degrees in design. European and communist pilots didn`t then. That`s what I know about the Eurofighter and others that I learned first hand in the Air Force durring that period. The U.S.A.F. actually wrote and designed quite a bit of the work on the canard craft,in order to bring the Allied powers up to a level of acceptable air power in the European theatre during the so called cold war. "seemed pretty hot to me then" We wre shooting down migs faster than they could try to draw them and not with Eurofighters either!

Tråden hittar ni här.
#55
Helt andra saker / Weee!!
October 19, 2004, 02:36:06
Man får nog ha rätt mycket is i magen för att ge sig på en sådan här flygning. Sen kan man ju diskutera hur smart det är att ha den här typen av tävlingar inne i en stad med hundratusentals åskådare.

http://www.atcbox.com/Downloads/Movies/Aerobatics/RedBull_Airrace_2004_Budapest.wmv
#56
IL-2 / CoD / BoS / *GULD!*
October 07, 2004, 15:27:35
Verkar som om PF har gått guld. Release väntas någon gång i slutet av oktober så det kan nog bli lite PF på LANet i januari ;)

Läs allt om 'et på
hemsidan
#58
DCS / Flaming cliffs / Ka50 efter Su25T?
August 20, 2004, 12:42:39
Verkar som om ED har stora planer.
http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=9;t=002428
Undrar om det är tänkt att Ka50 också ska in i Lomac eller om det blir en helt egen simulator. Carl har ju indikerat att de jobbar på något nytt.
#59
Humor! / Radarer och grejer
August 06, 2004, 13:01:02
Dagens kommentar på Lomac-forumet:

Quotei knowe that the jas39 gripen radar can detect stealth plane, it uses radio signals or somting like that
Taget från denna tråden :-OO

Är detta något du vet något om BEQ. Har Gripen en radar som använder radiosignaler eller nåt? Låter mycket avancerat. :D :D :D
#60
Vet inte om den har postats tidigare men jag hittade denna sidan med flygplan i diverse udda situationer. Ibland undrar man vad en del sysslar med.


Vänta lite.... Ska man inte landa på den mörka delen av landningsbanan?